Despre noi

Profilul companiei

BC FORAX este companie privata din Targu-Mures, care ofera servicii de foraj pentru captari de ape subterane pe tot teritoriul Romaniei la cele mai avantajose preturi. Reparatii si intretinerea puturilor de apa (curatiri, denisipari..), foraje pentru pompe de caldura, foraje pentru piloni sunt alte servicii pe care compania noastra le executa la cele mai inalte standarde.

Lucram cu un personal calificat cu specializare in domeniul forajelor. Vasta nostra experienta a crescut odata cu fiecare lucrare executata, ea incepand cu ucenicia celor doi administratori ai companiei facuta in Statele Unite ale Americi.

Compania noastra se concentreaza pe puturi verticale de apa utilizate pentru alimentarea cu apă pentru utilizări interne, municipale şi agricole în Romania.

Gasim două tipuri principale de puţuri – sunt puţuri forate şi puturi (fantani)săpate manual. Pentru că sunt superficial săpate, fantanile sunt mai vulnerabile contaminarii şi secarii în timpul perioadelor de secetă, prin urmare, cele mai avantajoase sunt puţurile forate.

Puturile forate se fac cu ajutorul utilajelor de percutie sau utilajelor de foraj rotativ. Compania noastra foloseste utilaj de foraj rotativ hidraulic cu circulatie directa, include utilizarea de fluid de foraj.

Istoricul companiei

Societatea BC FORAX este infintata in 2008, care are specializarea in lucrari de constructie a proiectelor pentru fluide, cod CAEN 4221.

Experienta si performanta

Datorita utilizarii tehnologiei de varf in domeniul forajelor, compania noastra poate executa fara probleme lucrari complexe de foraje puturi pentru apa, foraje de (mica, medie, mare) adancime. Dispunem de echipamentele si personalul necesar pentru a putea realiza puturi de inalta calitate folosind tehnologie americana. Tehnologie de foraj a compania noastra utilizeaza instalatii performate de foraj dotate cu sisteme mecanizate bazate pe tehnologie de foraj rotativ hidraulic cu circulatie directa si cu fluid de foraj.

Prin care seriozitatea si calitatea lucrarilor de foraj executate de compania noastra urmarim cel mai important criteriu-satisfactia clientilor.